AĞRI / ELEŞKİRT - Kemal Öztürk Anadolu Lisesi

Kemal Öztürk Anadolu Lisesi

Adres
YAYLADÜZÜ BELDESİ CUMHURİYET MAH. KONGRE CAD. AĞRI YAYLADÜZÜ CEMALETTIN ÖZTÜRK ILKOKULU BLOK NO 11 ELEŞKİRT / AĞRI
Vizyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda bilgi temelli bir toplum için değişmeyi sağlayacak millî ve manevî değerlerle donanmış kuşaklar yetiştirerek bilgi ve becerinin toplumsal refaha dönüşmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.
Misyon
Tüm gençlerimizin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmelerini sağlayarak, toplumsal kalkınmanın itici gücü olan nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır.
Başarılar
İlçe geneli yapılan yarışmalara katılım sağlanıp, kompozisyon, satranç, resim, voleybol ve futbol müsabakalarında dereceler alınmaktadır.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.20-15.40
KALORİFER
1.YABANCI DİL:İNGİLİZCE 2.YABANCI DİL:ALMANCA
Ulaşım
OKULUMUZ AĞRI´NIN ELEŞKİRT İLÇESİ YAYLADÜZÜ BELDESİNDE BULUNMAKTADIR. OKULUMUZUN BÜNYESİNDE YENİ YAPILAN LOJMAN BULUNMAKTADIR. LOJMANDA İKAMET EDEN ÖĞRETMEN BULUNMAKLA BİRLİKTE İLÇE MERKEZİNDEN GİDİŞ GELİŞ YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZ DE BULUNMAKTADIR. BELDEDEN SABAHLARI ELEŞKİRT VE HOROSAN İLÇELERİNE GİDİŞ GELİŞ YAPAN BELDE SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNE GİDİŞ GELİŞ YAPAN ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
AĞRI İLİ ELEŞKİRT İLÇESİ YAYLADÜZÜ BELDESİNDE BULUNMAKTADIR. BELDE 2500 NÜFUSA VE 5 MAHALLEYE SAHİPTİR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ELEŞKİRT İLÇESİNE 41 KM,AĞRI İLİNE 73 KM,ERZURUM-HORASAN İLÇESİNE 46 KM ERZURUM İLİNE İSE 130 KM UZAKLIKTADIR.
Sportif Etkinlikler
GELENEKSEL OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN BAHAR ŞENLİKLERİ KAPSAMINDA FUTBOL,VOLEYBOL,SATRANÇ VE MASA TENİSİ TURNUVALARI HER YIL DÜZENLİ OLARAK YAPILMAKTADIR.
TÜBİTAK Bilim Fuarı´na her yıl katılım gösterilmektedir.
Proje Çalışmaları
Topluma Hizmet Çalışmaları sürdürülmektedir. Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğünün ´YARIN SİZDEYİZ´ projesi hayata geçirilmeye çalışılmaktadır.
OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ BİR OKULDUR. BÜNYESİNDE PANSİYON BULUNMAMAKTADIR.